www.beak.hu mobil internetes
változatához kattintson


ide
www.beak.hu/mobil
Az OriGo Ingatlanközvetítési Rendszer adatbázisából több ezer eladó és kiadó ingatlan cégünk adatbázisában. Használt lakóingatlan, új építésű ingatlan, telkek, kereskedelmi ingatlan, ipari ingatlan, iroda önállóan és irodaházban, mezőgazdasági ingatlan, garázs, üdülő. Keresési feltételek eladási ár, bérleti díj, szoba, méret, elhelyezkedés. Minden, ami az ingatlanokkal kapcsolatos. Ingatlanpiaci hírek, átlagárak. Ha ingatlant keres, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg kiemelt ingatlan ajánlatainkat, és társirodák ingatlan kínálatát! Az adatbázisba csak azoknak az ingatlanközvetítőknek az ingatlanjai kerülhetnek be, akik tagjai az OriGo Ingatlanközvetítési Rendszer valamelyik zárthálózatának. Az ingatlanok 12 főcsoportra bontva, ingatlankeresőn keresztül érhetők el. Ingatlanjainkhoz fotók is tartozhatnak. Ha valamelyik ingatlanunk felkeltette érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot az ingatlanhoz tartozó ingatlanközvetítővel. Gyors, pontos, leinformálható!
MAISZIrodánk a Magyar Ingatlanszövetség tagja

OriGoIngatlanIrodánk az OriGo Ingatlanbörze Egyesülés tagja




www.beak.hu/mobil
Az ingatlankínálat már mobil eszközön is elérhető.
www.beak.hu/mobil


Irodánk az Ingatlannyilvántartás programot használja

:: Az oldalt készítette: Dunaholding Informatikai Stúdió :: www.dis.hu ::

CÉGISMERTETŐ

Társaságunk 1994 év elején alakult. Az alapítók a Fővárosi Ingatlanközvetítő Vállalatnál szerzett évtizedes tapasztalataikat kívánták hasznosítani.

Kezdetben belvárosi lakások közvetítésével foglalkoztunk, komoly változást az 1996-os esztendő hozott. Ekkor új helyre, az Oktogonra költöztünk, ahol jelenleg is működünk.

Az új hely, új feladatokat, új tevékenységeket is hozott. A közvetítői tevékenység kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek közvetítésével is foglakozunk.
2002-ben közvetítői tevékenységünket elismerve, a Magyar Ingatlanszövetség

Társaságunkat

"AZ ÉV INGATLANKÖZVETÍTŐJE"

címmel tüntette ki.

Az ingatlan értékbecslési tevékenység kiszélesedésével az állandó partnereknek végzett értékbecslési tevékenység mellett, több bank, valamint a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet szakértői listáján is szerepelünk.

Társaságunk ügyvezetője 1996-óta a Magyar Ingatlanszövetség elnökségi tagja.